Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kebabliha(lidl)16g31kcal2.9g0.5g1.9g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g20g5.9kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g154kcal6.8g3.4g12.6g1g
Valittu annoskoko45g77kcal3.4g1.7g6.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g39kcal1.7g0.9g3.2g0.3g
Arvot/100g100g171kcal7.5g3.8g14g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236424