Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet11g13kcal2.3g0g0.4g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g7.8g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g1.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g2.1g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g63kcal6.6g2.4g2.6g0g
Valittu annoskoko45g32kcal3.3g1.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna23g16kcal1.7g0.6g0.7g0g
Arvot/100g100g70kcal7.3g2.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045