Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.9g3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g29kcal0.2g6.8g0g0.4g
Valittu annoskoko45g15kcal0.1g3.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g7kcal0.1g1.7g0g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.5g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928