Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 13g18kcal2.9g0g0.7g0g
Sipuli, paistettu 1.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g6.3g23kcal1.8g0.1g1.6g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix3.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g187kcal11.6g15.4g8.2g1g
Valittu annoskoko45g94kcal5.8g7.7g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g47kcal2.9g3.9g2.1g0.3g
Arvot/100g100g207kcal12.8g17g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235921