DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 24g6.5kcal0.3g1g0g0.5g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)7.1g54kcal0.1g0.1g6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 7.8g14kcal0.1g0.2g1.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g159kcal1g5g14.6g1.2g
Valittu annoskoko45g80kcal0.5g2.5g7.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g40kcal0.3g1.3g3.7g0.3g
Arvot/100g100g176kcal1.1g5.5g16.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904