Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali30g6.4kcal0.4g1g0.1g0.6g
Hirvenjauheliha oma saalis10g11kcal2.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g46kcal5.2g2.6g1.8g1.4g
Valittu annoskoko46g23kcal2.6g1.3g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g12kcal1.3g0.7g0.5g0.4g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.9g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407