Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 13g3.7kcal0.2g0.5g0g0.3g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g6.7g6.4kcal1.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g31kcal3g1.4g1g0.6g
Valittu annoskoko46g15kcal1.5g0.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g8kcal0.8g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g34kcal3.3g1.5g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834