Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl209g276kcal27.4g0.6g17.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g124g503kcal0g123.8g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g35g122kcal4.5g23.7g0.8g0g
Perunajauhot,rainbow71g230kcal0.1g57.4g0.1g1g
Leivontamargariini Euroshopper8.4g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g2392kcal64.6g413.4g50g2g
Valittu annoskoko450g1196kcal32.3g206.7g25g1g
Annoskoko puolitettuna225g598kcal16.2g103.4g12.5g0.5g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746