Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper600g4323kcal6g6g480.3g0g
Sokeri 318g1292kcal0g317.9g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka1201g3662kcal116.5g732.5g24g180.1g
Mustikka2402g800kcal12g153.7g9.6g79.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g20206kcal270.6g2431.6g1027.8g519g
Valittu annoskoko4536g10103kcal135.3g1215.8g513.9g259.5g
Annoskoko puolitettuna2268g5052kcal67.7g607.9g257g129.8g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277