Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g67g234kcal3.3g46.7g4g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g67g94kcal3.7g12.7g3g0g
Vispikerma Flora 20%67g147kcal2g3.3g13.4g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Mansikka 234g109kcal1.2g19.6g0.5g4.4g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka17g6.3kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g1205kcal20.8g174.4g41.8g8.8g
Valittu annoskoko454g603kcal10.4g87.2g20.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna227g301kcal5.2g43.6g10.5g2.2g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397