Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g668g2337kcal33.4g467.4g40.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g668g935kcal36.7g126.9g30g0g
Vispikerma Flora 20%668g1469kcal20g33.4g133.5g0g
Sokeri 33g136kcal0g33.3g0g0g
Mansikka 2337g1087kcal11.7g196.3g4.7g44.4g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka167g63kcal1.7g15.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g12053kcal207g1746g416.6g88.8g
Valittu annoskoko4540g6027kcal103.5g873g208.3g44.4g
Annoskoko puolitettuna2270g3013kcal51.8g436.5g104.2g22.2g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397