Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2011g681kcal61.5g98.5g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 523g1794kcal53.3g365.9g6.3g18.3g
Kananmuna kuoreton 442g631kcal55.3g1.3g45.3g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 513g2081kcal0g512.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g241kcal0g59.7g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g985g690kcal118.2g39.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g12235kcal576.6g2154g117g36.6g
Valittu annoskoko4544g6117kcal288.3g1077g58.5g18.3g
Annoskoko puolitettuna2272g3059kcal144.2g538.5g29.3g9.2g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886