Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 76g260kcal7.7g53g0.9g2.6g
Sokeri 37g151kcal0g37.1g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Rasvaton maito valio233g77kcal7.7g11.4g0g0g
Kananmuna, annos 65g76g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g29g213kcal0.3g0.3g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1608kcal48.2g208g62g5.2g
Valittu annoskoko455g804kcal24.1g104g31g2.6g
Annoskoko puolitettuna228g402kcal12.1g52g15.5g1.3g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412