Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Sokeri 136g552kcal0g135.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 80g264kcal1.6g2.4g28g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Ruokasooda 2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g3533kcal42.4g461.6g166g10.2g
Valittu annoskoko456g1766kcal21.2g230.8g83g5.1g
Annoskoko puolitettuna228g883kcal10.6g115.4g41.5g2.6g
Arvot/100g100g387kcal4.6g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465