Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)140g391kcal25.2g0g32.2g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g140g504kcal16.8g105g2.1g4.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)130g45kcal1.3g8.9g0.6g1.8g
Porkkanaraaste 200g25g6.6kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipulikuutiot Apetit25g6.4kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g1906kcal87.4g232.8g69.8g14.6g
Valittu annoskoko459g953kcal43.7g116.4g34.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna229g477kcal21.9g58.2g17.5g3.7g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589