Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.9g58kcal0.1g0.1g6.3g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g4g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1.1g7.2g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Marianne crush 150g6g26kcal0.1g5.1g0.5g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g351kcal4.6g45g16.2g1.2g
Valittu annoskoko46g175kcal2.3g22.5g8.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g88kcal1.2g11.3g4.1g0.3g
Arvot/100g100g382kcal5g49g17.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050