Nekunmakuiset kauraneliöt

Sekoita kaikki aineet yhteen.

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ennenkuin leikkaat levyn neliöiksi.

Perunajauhon tilalla käytin vehnäjauhoja.

Isommat palat = 16 kpl (4x4).

Alkuperäinen resepti:
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g72kcal0.1g0g8g0g
Siirappi 5.5g17kcal0g4.1g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Kaurahiutale 19g71kcal2.7g10.8g1.4g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g413kcal6g52.6g18.8g4g
Valittu annoskoko46g206kcal3g26.3g9.4g2g
Annoskoko puolitettuna23g103kcal1.5g13.2g4.7g1g
Arvot/100g100g446kcal6.5g56.8g20.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331202