Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl29g38kcal3.8g0.1g2.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.5g6.3kcal0.4g0.3g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 10g38kcal2.8g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g199kcal14g0.8g15g2.4g
Valittu annoskoko47g100kcal7g0.4g7.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna23g50kcal3.5g0.2g3.8g0.6g
Arvot/100g100g214kcal15.1g0.9g16.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169