Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl22g29kcal2.8g0.1g1.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g13g52kcal0g12.9g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g3.6g13kcal0.5g2.5g0.1g0g
Perunajauhot,rainbow7.4g24kcal0g6g0g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g249kcal6.6g43.2g5.2g0.2g
Valittu annoskoko47g124kcal3.3g21.6g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g62kcal1.7g10.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g265kcal7g46.1g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746