Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.5g8kcal0.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.6g2.1kcal0g0.5g0g0.2g
Pasta, Pirkka Gnocchi7g25kcal0.8g5.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g127kcal9g11.8g4.6g0.8g
Valittu annoskoko47g64kcal4.5g5.9g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal2.3g3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g136kcal9.6g12.6g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519