Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow13g44kcal1g9.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g208kcal11.4g20.4g9g0.8g
Valittu annoskoko47g104kcal5.7g10.2g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g52kcal2.9g5.1g2.3g0.2g
Arvot/100g100g222kcal12.2g21.7g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728