Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g79g579kcal0.8g0.8g63.5g0g
Sokeri 84g342kcal0g84.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g93kcal8.2g0.2g6.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g40g24kcal1.5g2.9g0.8g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g3.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 103g354kcal10.5g72.2g1.2g3.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.8g18kcal0.9g0.5g1g1.4g
Marianne crush 150g60g256kcal0.7g51.2g5g1g
Voi, 1 tl, 5 g3.2g24kcal0g0g2.6g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Marianne crush 150g2.4g10kcal0g2.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g3507kcal47g450.6g162.6g12.4g
Valittu annoskoko460g1754kcal23.5g225.3g81.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna230g877kcal11.8g112.7g40.7g3.1g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050