Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2626g4359kcal498.9g0g262.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g341g1092kcal30.7g177.5g20.5g30.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1313g842kcal42g63.3g45.9g0.1g
Kananmuna kuoreton 328g468kcal41g1g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g13523kcal1225.2g483.6g725.2g61.6g
Valittu annoskoko4608g6761kcal612.6g241.8g362.6g30.8g
Annoskoko puolitettuna2304g3381kcal306.3g120.9g181.3g15.4g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110