Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g371g1186kcal22.6g170.4g44.5g0g
Jauheliha porsaan 12%2593g5498kcal466.8g0g311.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1300g1040kcal33.8g52g78g0g
Kananmuna, keitetty 345g491kcal43.1g1g35.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g16429kcal1132.6g446.8g938g0g
Valittu annoskoko4608g8214kcal566.3g223.4g469g0g
Annoskoko puolitettuna2304g4107kcal283.2g111.7g234.5g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335590