Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu182g229kcal20g0.5g16.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki167g94kcal14.2g8.3g0.3g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g67g1.9kcal0g0.4g0g0.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g30g180kcal6.3g2g16.2g0g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1251kcal81.4g22.6g92.8g0.6g
Valittu annoskoko462g626kcal40.7g11.3g46.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna231g313kcal20.4g5.7g23.2g0.2g
Arvot/100g100g135kcal8.8g2.4g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752