DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2408g669kcal28.7g97.8g4.8g50.6g
Porkkana 482g158kcal3g26.8g1g12.3g
Ruokasuola jodioitu 40g1kcal0.3g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)723g5563kcal7.2g7.2g614.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 803g1414kcal15.1g24.9g136.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)96g19kcal0g6.3g0g0g
Sokeri 80g326kcal0g80.2g0g0g
Mustapippuri 8g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g16345kcal110.4g492.6g1513.4g130g
Valittu annoskoko4640g8172kcal55.2g246.3g756.7g65g
Annoskoko puolitettuna2320g4086kcal27.6g123.2g378.4g32.5g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904