Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 542g3933kcal6.5g2.2g440.7g0g
Sokeri 307g1247kcal0g306.9g0g0g
Muna, annos 60g217g190kcal16.4g1.8g13.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 470g1612kcal47.9g328.9g5.6g16.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 217g726kcal0.1g176.9g0.1g3g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Raparperi 1807g609kcal12.5g99.4g1.8g25.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 723g464kcal23.1g34.8g25.3g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g145kcal0g35.8g0g0g
Sokeri307g1247kcal0g306.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g20407kcal214.8g2600.8g973.2g89.8g
Valittu annoskoko4644g10203kcal107.4g1300.4g486.6g44.9g
Annoskoko puolitettuna2322g5102kcal53.7g650.2g243.3g22.5g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205