Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1801g1081kcal27g234.2g1.8g16.2g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1201g2732kcal228.1g0g204.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g45g1.4kcal0g0.5g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl600g510kcal8.4g26.4g42g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g9601kcal537g559.8g582.4g43.6g
Valittu annoskoko4644g4801kcal268.5g279.9g291.2g21.8g
Annoskoko puolitettuna2322g2400kcal134.3g140g145.6g10.9g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082