Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g169kcal0g0g18.8g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow125g438kcal10g97.5g0.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g2084kcal116.2g203g89.6g7.4g
Valittu annoskoko469g1042kcal58.1g101.5g44.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna234g521kcal29.1g50.8g22.4g1.9g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728