Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 779g2672kcal79.4g545.1g9.3g27.3g
Sokeri 382g1550kcal0g381.5g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g60kcal0g14.8g0g0g
Rasvaton maito valio2396g791kcal79.1g117.4g0g0g
Kananmuna, annos 65g779g981kcal85.7g2.3g70.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g300g2187kcal3g3g239.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g16533kcal496g2139.6g638g54.8g
Valittu annoskoko4680g8267kcal248g1069.8g319g27.4g
Annoskoko puolitettuna2340g4133kcal124g534.9g159.5g13.7g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412