Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka13g38kcal1.2g7.6g0.3g1.9g
Mustikka25g8.3kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g211kcal2.8g25.4g10.8g5.4g
Valittu annoskoko47g105kcal1.4g12.7g5.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna24g53kcal0.7g6.4g2.7g1.4g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277