Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 19g11kcal0.3g2.5g0g0.2g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g8.2g25kcal1.6g0g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g134kcal6.8g5.4g9.6g0.6g
Valittu annoskoko47g67kcal3.4g2.7g4.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g34kcal1.7g1.4g2.4g0.2g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.7g10.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874