Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow250g88kcal2.5g17.3g1.3g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli50g80kcal4g2g6.5g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g20g52kcal1.8g8.8g0.6g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g439kcal16.6g56.2g16.8g2.6g
Valittu annoskoko470g220kcal8.3g28.1g8.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna235g110kcal4.2g14.1g4.2g0.7g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254514