Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)10g38kcal0.1g0.7g4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai30g105kcal3.6g21.3g0.6g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g100g100kcal12g2.6g4.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana942g531kcal33g52.4g21.6g3.4g
Valittu annoskoko471g265kcal16.5g26.2g10.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna236g133kcal8.3g13.1g5.4g0.9g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401