Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 552g788kcal69g1.7g56.6g0g
Sokeri 853g3463kcal0g852.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g161kcal0g39.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai979g3425kcal117.4g694.8g20.6g29.4g
Voi 753g5461kcal9g3g612g0g
Maito, Kevyt502g231kcal16.1g24.1g7.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1004g449kcal1.9g94.6g1g18.1g
Leivinjauhe 38g66kcal2g14.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g28085kcal430.8g3448.8g1395.4g95.4g
Valittu annoskoko4720g14043kcal215.4g1724.4g697.7g47.7g
Annoskoko puolitettuna2360g7021kcal107.7g862.2g348.9g23.9g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760