Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1266g6965kcal12.7g12.7g759.8g0g
Sokeri 1076g4369kcal0g1075.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g203kcal0g50.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1045g1490kcal130.6g3.1g107.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1235g4236kcal125.8g864.3g14.8g43.2g
Leivinjauhe 63g111kcal3.3g23.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g34748kcal544.8g4058.8g1763.4g87g
Valittu annoskoko4736g17374kcal272.4g2029.4g881.7g43.5g
Annoskoko puolitettuna2368g8687kcal136.2g1014.7g440.9g21.8g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059