Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit75g20kcal0.7g3.6g0.2g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g131g79kcal2g17.1g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Nakki,popsi grillinakki75g194kcal9g4.2g15.8g0.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.9g12kcal0g0g1.4g0g
Maustepippuri, annos 1g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g620kcal23.8g49.8g35.8g6.2g
Valittu annoskoko475g310kcal11.9g24.9g17.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna238g155kcal6g12.5g9g1.6g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468