Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl800g2720kcal112g448g53.6g88g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Mansikka 2000g931kcal10g168g4g38g
Raparperi 1200g404kcal8.3g66g1.2g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9480g16673kcal270.2g2046.6g768g285.6g
Valittu annoskoko4740g8337kcal135.1g1023.3g384g142.8g
Annoskoko puolitettuna2370g4168kcal67.6g511.7g192g71.4g
Arvot/100g100g176kcal2.9g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557