Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 401g2909kcal4.8g1.6g326g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl802g2727kcal112.3g449.1g53.7g88.2g
Sokeri 341g1384kcal0g340.5g0g0g
Mansikka 2005g933kcal10g168.4g4g38.1g
Raparperi 1203g405kcal8.3g66.2g1.2g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g16715kcal270.8g2051.6g769.8g286.2g
Valittu annoskoko4752g8358kcal135.4g1025.8g384.9g143.1g
Annoskoko puolitettuna2376g4179kcal67.7g512.9g192.5g71.6g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557