Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g2902g4933kcal551.4g0g290.2g0g
Kananmuna kuoreton 399g569kcal49.9g1.2g40.9g0g
Sipuli 1451g439kcal18.1g69.6g2.9g24.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g11883kcal1238.8g141.6g668g49.4g
Valittu annoskoko4752g5942kcal619.4g70.8g334g24.7g
Annoskoko puolitettuna2376g2971kcal309.7g35.4g167g12.4g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176