KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g37g206kcal3.7g8.5g16g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g728kcal1g1g79.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton25g80kcal5.8g2.6g5.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka50g186kcal0.6g45.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)249g314kcal27.4g0.7g22.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g15g90kcal3.6g1g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g3206kcal84.2g119.4g262.8g0g
Valittu annoskoko476g1603kcal42.1g59.7g131.4g0g
Annoskoko puolitettuna238g802kcal21.1g29.9g65.7g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156