KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g374g2056kcal37.4g85.2g160g0g
Voi, 1 tl, 5 g997g7277kcal10g10g797.5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton249g798kcal57.6g26.2g51.8g0g
Makeutusjauhe, Pirkka498g1864kcal6g458.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2492g3140kcal274.1g7.5g224.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g150g897kcal35.9g9.9g80.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g32064kcal842g1194.8g2628.6g0g
Valittu annoskoko4760g16032kcal421g597.4g1314.3g0g
Annoskoko puolitettuna2380g8016kcal210.5g298.7g657.2g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.6g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156