Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt1800g1260kcal46.8g117g57.6g5.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1800g2988kcal342g0g180g0g
Arla Apetina Feta 3%900g990kcal162g18g27g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g10622kcal1108.6g296g530.2g20g
Valittu annoskoko4770g5311kcal554.3g148g265.1g10g
Annoskoko puolitettuna2385g2656kcal277.2g74g132.6g5g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211