Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Tomaatti 1666g379kcal9.3g57.5g5g23.3g
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g4.9g8.6g0.6g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Basilika, kuivattu 1.7g4.2kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Timjami 1.7g4.7kcal0.2g0.4g0.1g0.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2665g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g1715kcal39.4g181.8g76g64.6g
Valittu annoskoko4770g857kcal19.7g90.9g38g32.3g
Annoskoko puolitettuna2385g429kcal9.9g45.5g19g16.2g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96781