Helppo jauhelihakeitto

Paista jauheliha kattilan pohjalla.

Lisää vesi, lihaliemi, peruna-sipuli ja keittojuurekset.

Keitä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3833 grammaa

Elluxxx

Petrapaulina sanoi...

Tätä kokeillaan heti huomenna....

lauantai 31.05.2008 klo 22:18

Kujakolli sanoi...

Tä tulee tänpäivän ja huomisen ruaksi.

maanantai 27.07.2009 klo 12:54

Isopepe sanoi...

Hiilarit?

keskiviikko 29.06.2011 klo 14:28

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisuikale-sekoitus (pussi=1kg)125g81kcal2g18.8g0.1g1.1g
Atria kevyt jauheliha50g85kcal9.5g0g5g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit50g13kcal0.4g2.4g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana958g382kcal24.6g43g12.2g4.4g
Valittu annoskoko479g191kcal12.3g21.5g6.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna240g95kcal6.2g10.8g3.1g1.1g
Arvot/100g100g40kcal2.6g4.5g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=19484