Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g45kcal5.2g0g2.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g3.6g11kcal0.3g1.8g0.2g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 14g8.8kcal0.4g0.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g141kcal12.6g5g7.6g0.6g
Valittu annoskoko48g71kcal6.3g2.5g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g35kcal3.2g1.3g1.9g0.2g
Arvot/100g100g147kcal13.1g5.2g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110