J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 38g14kcal0.1g2.7g0g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g7.1g28kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g83kcal0.2g19.4g0g1.6g
Valittu annoskoko48g41kcal0.1g9.7g0g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g21kcal0.1g4.9g0g0.4g
Arvot/100g100g86kcal0.2g20.1g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403