Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg26g14kcal0.4g3g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha10g18kcal2g0g1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g6.5g7.8kcal0.2g0.2g0.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.2g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g87kcal5.4g6.8g4.4g0g
Valittu annoskoko48g44kcal2.7g3.4g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal1.4g1.7g1.1g0g
Arvot/100g100g90kcal5.6g7g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643