Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 16g85kcal2.7g0g8.3g0g
Herkkusieni 4.4g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Pasta Torino tumma14g48kcal2.5g8.1g0.5g0.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)11g9kcal0.1g0.4g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g287kcal10.8g17.2g19.2g2g
Valittu annoskoko48g143kcal5.4g8.6g9.6g1g
Annoskoko puolitettuna24g72kcal2.7g4.3g4.8g0.5g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201