Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito valio25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Kananmuna, annos 65g8.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g172kcal5g22.4g6.6g0.6g
Valittu annoskoko49g86kcal2.5g11.2g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g43kcal1.3g5.6g1.7g0.2g
Arvot/100g100g176kcal5.1g22.9g6.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412